Onze praktijk

Bij Tandartsenpraktijk Drielanden staat de patiënt centraal, evenals de medewerkers. De mens staat hier voorop, afspraken zijn vaak behandelaar gebonden en onze tandartsen zijn allemaal allrounders!

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze medewerkers van Tandartsenpraktijk Drielanden. Wij zijn al sinds 1985 operationeel met een gevarieerd team waarin ieder een specifieke taak heeft. Tandartsenpraktijk Drielanden verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in:

  • Algemene tandheelkunde
  • Preventie
  • Mondhygiëne
  • Endodontologie
  • Invisalign (transparante beugels)

In onze praktijk staat aandacht voor uw gebit voorop, daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

Vakkundige behandelingen zijn onmisbaar, maar een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.


Afspraak


Bij Tandartsenpraktijk Drielanden kunt u terecht op afspraak. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden naar het nummer: 0341 414 585.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit, of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt. Klik hier voor meer informatie over spoedgevallen. 


Huisregels

Wij werken volgens afspraak en reserveren tijd overeenkomstig de afgesproken behandeling. U dient een afspraak die u niet kunt nakomen minimaal 24 uur van tevoren telefonisch: 0341 414 585 of via de mail te annuleren. Annuleert u te laat en kunnen wij de gereserveerde tijd niet invullen, zullen wij genoodzaakt zijn de gereserveerde tijd aan u door te berekenen. 

Mocht u een afspraak vergeten dan proberen wij u telefonisch te bereiken en als het programma het toelaat u alsnog te behandelen. Als dit niet mogelijk is zullen wij de gereserveerde tijd aan u door moeten berekenen. 

Om uw en onze gegevens zo compleet mogelijk te houden, verzoeken wij u om wijzigingen in naam, adres, telefoonnummer, etc. tijdig aan de receptioniste door te geven. Dit kan in de praktijk bij de balie, u kunt een mail sturen naar info@tandartsenpraktijkdrielanden.nl of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier

Het onderling ruilen van afspraken van familieleden dient u ruim van tevoren te melden. Het kan zijn dat er voor één van u meer of minder tijd is gereserveerd . Mocht u een gezinsafspraak hebben gemaakt en er blijkt iemand minder mee te komen, ook dit graag 24 uur van te voren melden.

Graag tot ziens in onze praktijk!